Home » 3D CAD konsulenter

3D CAD konsulenter

3D CAD konsulenter kan bruges til outsourcing af alle dine CAD tegninger og udarbejdelse af CAD (Computer Aided Design) arbejde. En specialist kan forbedre din proces og øge din produktivitet.

Autodesk inventor

Autodesk inventor 2D-og 3D-design software bruges til fremstillings-, bygge-og anlæg, og medier og underholdning markeder. Mange virksomheder er afhængige af Autodesk inventor som software værktøj til at visualisere, simulere og analysere den virkelige verdens ydeevne tidligt i designprocessen for at spare tid, øge kvaliteten, og fremme innovation.

Autodesk inventor er ofte brugt af 3D CAD konsulenter.

Catia V4, V5 og V6

CATIA anvendes bredt i hele den tekniske industri, især inden for bil-og luftfartsindustrien. CATIA V4, CATIA V5, er de dominerende systemer.

Dassault Systèmes frigav CATIA Version 6 (V6) i midten af 2008. Den nye grænseflade gør det muligt for designere at manipulere 3D modeller direkte i stedet for funktionen baseret design tilgang som i CATIA V5.

3D CAD konsulenter foretrækker ofte at arbejde med CATIA.

Solid Works

SolidWorks Corp har solgt over 1 million licenser af SolidWorks verdensplan. Dens brugerbase går fra enkeltpersoner til større virksomheder, og dækker et meget bredt udsnit af markedssegmentet for fremstilling og produktion – specielt mekanisme design er en fordel. Kommercielt salg foregår via en indirekte kanal, som omfatter forhandlere og partnere i hele verden.

SolidWorks er et baseret på solid modeller, og benytter en parameterværdi feature-baseret tilgang til at skabe modeller og samlinger.
Når man hyrer en 3D cad konsulent kan vedkommende som regel godt bruge Solid Works.

Siemens NX (Unigraphics)

Siemens NX er den kommercielle CAD / CAM / CAE PLM software suite udviklet af Siemens PLM Software. NX er meget udbredt i de tekniske industri, især inden for bil-og luftfartsindustrien.  Siemens NX – Unigraphics har sin tilstedeværelse i forbrugsprodukter og design sektor.

NX er omtales normalt som en 3D-PLM software applikation. Produktet understøtter alle faser af produktets udvikling fra konceptualisering (CAID), til design (CAD), til analyse (CAE), til fremstilling (CAM). NX integrerer disse produktet livscyklus stadier i en end-to-end-proces ved hjælp af samtidige ingeniørmæssige workflow, design-in-sammenhæng og produkt data.

En 3D cad ekspert bruger ofte Siemens NX eller Unigraphics som det før hed til at designe i.

Rhino3d – Rhinoceros

Rhinoceros – Rhino 3D starter med en skitse, tegning, fysisk model, eller kun en idé. Rhino 3d giver værktøjer til nøjagtige modeller af dine motiver klar til animation, udarbejdelse, konstruktion, analyse og fremstilling.

Rhino kan oprette, redigere, analysere og oversætte NURBS kurver, overflader, og faste stoffer i Windows. Der er ingen begrænsninger på kompleksitet, omfang eller størrelse. Rhino støtter også polygon masker. Rhinoceros kan integreres med en af de tre store ingeniørvirksomhed pakker såsom Catia, Pro/engineer og SolidWorks.

3D cad software spiller rigtig godt sammen med Rhino 3D.

Pro Engineer – Wildfire

Pro Engineer Wildfire, PTC’s integreret 3D CAD / CAM / CAE løsning, der bruges af virksomheder indenfor maskinindustrien, design og fremstilling.

En typisk Pro-engineer softwarepakke er sammensat af forskellige moduler, der kan tilpasses til kundens specifikke behov. Pro/engineer wildfire er tilgængelig i en færdigpakket skalerbar pakke, som omfatter en bred vifte af 3D CAD, CAID, CAE, dataforvaltning og andre design relateret kapaciteter. Basen tilbyder er Pro/engineer Foundation Extended Edition (XE) pakke, som inkluderer 3D solid modeling, 2D/3D tegninger, overflader / surfaces, samling, sheet metal, data interoperabilitet mekanisme design, og andre kapaciteter. Andre avancerede kapaciteter kan også købes i særskilte moduler ala carte.

Konsulenter indenfor 3D CAD har ofte mange års erfaring med Pro Engineer.

Solid Edge

Solid Edge er et 3D CAD solid modelling software. Det kører på Microsoft Windows og giver et solid modellering, samling modellering og udarbejdelse af funktionalitet for maskiningeniører. Gennem tredjepartsprogrammer har det forbindelser til mange andre Product Lifecycle Management (PLM) teknologier.

Den traditionelle modelling proces begynder med en base funktion styret af en 2D-tegning, som enten er et lineært, revolved, lofted eller swept ekstrudering. Hver efterfølgende træk er bygget på den forrige funktion. Når du redigerer, er modellen “rullet tilbage” til det punkt, hvor funktionen blev oprettet, så brugeren ikke kan forsøge at sætte begrænsninger for geometri, som endnu ikke eksisterer.

3D Cad konsulenter

At bruge 3D cad konsulenter i udviklingen kan føre til store besparelser, kortere udviklingstider og give et bedre produkt.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *