Home » 3D CAD service – outsourcing

3D CAD service – outsourcing

CAD service er når den mest avancerede CAD teknologi og tjeneste bruges til at designe og bygge-produkter overalt i verden. Du hyrer 3D cad konsulenter til at varetage den opgave – ofte er de en del af et større 3D cad virksomhed.

Brug cad service hvis kundens behov er meget krævende, fx på ekstreme markeder, politiske betingelser, eller der kræves en høj rentabilitet som mål.

CAD service

  • Omdannelse af design eller mockup emner til elektroniske CAD tegninger
  • Håndtering af tegninger og tegningshoveder
  • 3D Tegninger og visualisering
  • En omfattende scanning og 3d opmåling service
  • CAD skabeloner
  • CAD outsourcing

En 3D CAD outsourcing service leverer CAD Design, mekanisk design og arkitektur rendering. En CAD design service målrettes til at levere avancerede CAD tjenesteydelser. Det kan være dedikeret til CAD-tjenester inden for Arkitektonisk 3D Rendering, bygningsstål, elektriske, mekaniske og elektronik. Det er at være på forkant med industriel ekspertise, og spænder fra 3D-modellering, 2D Redaktionsudvalg og CADD Design.

3D CAD outsourcing

3D CAD outsourcing virksomheder kan levere komplette mekanisk design løsninger. De designer systemer baseret på alle relevante koder, normer og projektets krav. Efter færdiggørelsen af et skematisk CAD design, påbegyndes projektet afsluttes med fuld dokumentation.
Et 3D cad service virksomhed leverer maskinteknik, CAD mekanisk design specifikationer og udstyr.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *