Home » Ikke kategoriseret » Danfoss Living

Danfoss Living

I vores familie har der altid været tradition for, at vi ikke taler om arbejde over maden. Det kan naturligvis aldrig håndhæves helt, men som regel lykkes det. Indtil sidste efterår, hvor talen faldt på varmestyring og termostater, af alle ting. Vi mødtes til vores halvårlige familie-komsammen i min kones familie, 15 personer i alt, hos hendes bror.

Jeg har i en periode arbejdet for Danfoss, som sælger af deres Danfoss living produkter til privatekunder for en større vvs-virksomhed i Århus. Hvis jeg skulle begynde at tale om det arbejde til familiemiddage ville det meget hurtigt komme til at lyde som en salgstale, hvilket er en af grundene til, at jeg lader være. Men til sidste familietræf kunne det ikke undgås, for min svoger var i gang med at ombygge et gammelt hus, og samtalen drejede ind på fjernvarmepriser, gamle oliefyr, og varmestyring.

Jeg havde lyst til at sige en hel masse om Danfoss Living produkterne, for de ville helt sikkert leve op til min svogers krav om nem varmestyring og billig varmeregning. Heldigvis spurgte han selv! Jeg fortalte om alle fordelene, og skyndte mig at anbefale en forhandler i Vejle, så jeg undgik at få kommision af et evt. salg. Det er jo familie…


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *