Home » Pension » Investering af pension

Investering af pension

Mulighederne er mange

Hvis du har penge, som du gerne vil spare sammen til din pension, så kan du vælge at sætte dem ind på en opsparingskonto eller pensionsopsparing. Dette kan du gøre i din bank, og det er en meget sikker måde at spare op på, da staten kan gå ind og støtte banken hvis den kommer i krise.

Du kan også investere dine pensions-penge i forretninger, foreninger, bygninger, obligationer, aktier eller energirigtige løsninger som for eksempel vindmøller og solceller.

Lad andre håndtere dine penge

Du kan også investere din pension i en investeringsforening. Det er en samling af investorer der er gået sammen og investerer andres penge i mange forskellige ting. For at forvalte din pension tager de sig også godt betalt, men det giver stadigvæk et godt afkast.

Hvis man ikke lige har overskud og indsigt til at holde styr på investeringer, kurser og bevægelser på det nationale og internationale marked, så kan det være en god løsning for dig.

Energirigtige løsninger og investeringer

En af de mest populære måder at investere sine penge, er i en vindmølle. Selv nogle unge er begyndt at købe aktier og andele i vindmøller, for at sikre en indkomst.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *