Home » Ikke kategoriseret » Kan du ikke komme ind i din lejlighed?

Kan du ikke komme ind i din lejlighed?

En låsesmed kan på alle mulige måder hjælpe dig med at få adgang til dit hjem. De fleste håber aldrig at få brug for hans døgnservice. For ringer du til ham på skæve tidspunkter, er det som regel fordi, du står hjælpeløst udenfor din dør og ikke kan komme ind. Og når du står der, kan ingen andre hjælpe dig.

Nyt hjem ny lås

Det anbefales at skifte sin lås, når man overtager en ny bolig. Så sikrer du dig, at ingen andre har adgang til dit hjem. Du kan jo ikke vide, hvem den tidligere beboer har udleveret nøgler til. Eller om de kan finde på at bruge dem.

Skal låsen skiftes, eller skal du have en helt ny, er det låsesmeden, du skal ringe efter. Skal svigermor have en ekstranøgle, er det også ham, du skal have fat i. Og skulle du få den idé at give samtlige medlemmer af din madklub deres helt egen nøgle, -måske i håbet om, at de kommer uanmeldt for at kokkerere i dit køkken-, er det også låsesmeden, du skal have fat i. Men er du typen, der elsker at have nøgler liggende alle vegne, er du måske også klar til at få elektronisk adgangskontrol på din hoveddør som en ekstra sikring af dit hjem.

Det anbefales at tjekke alle vinduer og døre, inden du forlader dit hjem. Men det er også en rigtig god idé at sørge for, at du har nøglen med dig, inden du smækker døren i.

Er du derimod den glemsomme type, som igen og igen låser dig ude og dermed er stambruger af låsesmedens døgnservice, kan du overveje at skifte den gode gamle cylinderlås ud med en, der åbnes med kode. Der findes flere forskellige systemer, og låsesmeden vil gerne vejlede dig.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *