Home » Medico udvikling ingeniør

Medico udvikling ingeniør

Hvad er medico udvikling

Medico udvikling omfatter en bred vifte af aktiviteter, og er alternativt kaldet bioteknologi og Biomedical Engineering. Det er et tværfagligt emne der integrerer faglige ingeniør kundskaber med en grundlæggende medicinsk viden om den menneskelige krop og en forståelse af, hvordan det fungerer med raske, syge eller tilskadekomne.

Mange af de fremskridt på dette område synes almindeligt – hofte udskiftninger, pacemakere, mediko billeddannelse, livsbetingende systemer og medicinske lasere er blot et par eksempler på resultaterne af arbejdet med medico ingeniører.

Medico ingeniører

Medico ingeniører opfylder et behov for sundhedssektoren, som er verdens største industrielle sektor, som har en omsætning, der nærmer sig 1000 milliarder kroner om året og er i øjeblikket ved at udvide med en sats på 7% om året. Mulighederne for medico civilingeniører er enorme, og det er en af de få områder inden for teknik, der ventes at fortsætte med at vokse i mange år.

Storbritannien er en af verdens førende inden medico forskning og fremstilling og tilbyder mange universitetsstudierne og kurser. Den brede vifte af aktiviteter er omfattet af emnet betyder, at fokus for medicinalteknik kan være meget forskellige – der er mere variation medico end i andre, mere traditionelle, ingeniør-fag. For eksempel, mens de fleste medicinal ingeniører i øjeblikket har en mekanisk eller elektronisk fundament, mens andre kan være partiske mere på materialer, fysik eller biologi.

Biomedical kontra Mediko

Mediko udvikling har centrale moduler i maskinteknik og basal medicin, sammen med specialiserede moduler i Biomekanik, biofluids og biomaterialer, implantat design og kunstige organer, rehabilitering engineering, computer-og robotteknologi bistået kirurgi, vævsmanipulering, medicinske apparater og udstyr, fysiologiske målinger, medicinsk billeddannelse og diagnosticeringsteknikker, og lovgivningsmæssige spørgsmål og medicinsk etik.

Direkte forbindelser med de lokale hospitaler og helst en medico uddannelse er afgørende, hvis man skal have klinisk erfaring.

I lighed med de fleste ingeniørvidenskabelige fag, team-arbejde, præsentation og inter-personlige færdigheder er meget vigtige for medico ingeniører da de ofte vil være den person, der bygger bro over kløften mellem klinikere, patienter, salg og markedsføring, og fremstillingsaktiviteter. Medicinal ingeniører er imidlertid enestående i deres systemer og integrerende tilgang til problemløsning, deres evne til at føre resultaterne af grundforskningen i den kommercielle og kliniske indstilling og deres evne til at fungere i et tværfagligt miljø.

Medico ingeniør konsulenter

Jobmuligheder for Medico Ingeniører er glimrende og varieret. De kan være ansat i virksomheder, der arbejder med design, udvikling og fremstilling af medicinsk udstyr på hospitaler arbejder med kliniske kolleger leverer ikke-kliniske tjenester; i akademiske eller statslige forsknings-faciliteter, og i regeringen reguleringsorganer. De kan også virke som tekniske rådgivere for markedsføring afdelinger.

Som Medico Engineer du vil man mulighed for at blive involveret i en bred vifte af spændende projekter. Hofte udskiftning kirurgi er nu en meget almindelig operation, der har bragt fornyet mobilitet og reducerede smerte hos de millioner af mennesker verden over. Trods sin succes, er der stadig et stort stykke arbejde, der gøres for at forbedre effektiviteten af kunstige hofteled yderligere, og især for at forlænge deres liv, så de kan bruges i yngre og mere aktive patienter.

Faktisk udskiftning samlinger er nu tilgængelige for de fleste af de formulere samlinger af det menneskelige legeme. Kunstige lemmer er også stadig mere sofistikerede, og en bionic arm er for nylig blevet leveret til en patient, der har drevet fingre, håndled, albue og skulder bevægelighed. Snart disse lemmer vil blive styret direkte af muskel-og gradsforbrændinger kontakter.

Biomedical medico udvikling og teknik

En JARVIK-7 kunstigt hjerte, er et eksempel på en biomedical teknik anvendelse af maskinteknik med biokompatible materialer til cardiothoracic kirurgi ved hjælp af en kunstig organ.

Biomedicinsk teknik (BME) er anvendelsen af tekniske principper og teknikker til det medicinske område. Den kombinerer design og problemløsning færdigheder ingeniørfirma med medicinske og biologiske videnskaber til at forbedre sundhedssektoren diagnose og behandling.

Medico udvikling og teknik har først for nylig dukket op som sin egen disciplin i forhold til mange andre ingeniør områder; en sådan udvikling er som et nyt felt overgange fra at være en tværfaglig specialisering blandt de allerede etablerede områder, til at blive betragtet som et område i sig selv og det er her en medico ingeniør har din berettigelse.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *