Home » Byggeri » Advarsel til nybyggere på landet

Advarsel til nybyggere på landet

Indtil for et år siden havde vi aldrig hørt om landzoneadministration, men nu er vi eksperter på området. Vi er en familie på fem, der altid har boet i Roskilde, men på grund af forskellige omstændigheder fik vi lyst til at bo på landet, og helst langt ude på landet, hvor der er fred og ro, og hvor naboerne ikke bare kan glo ind af vinduerne.

Vi søgte vidt og bredt i de såkaldte landzoner, primært på sydfyn, men de ejendomme vi faldt for, var enten for store, for dyre, eller krævede for meget istandsættelse og vedligehold. Til sidst blev vi enige om, at vi måtte kunne finde en rigtig billig byggegrund på landet, og bygge et hus, der passede til vores familie.

VENTE VENTE VENTE

Vi fandt hurtigt en meget forfalden landejendom på en passende grund, og slog til med det samme. Planen var at rive ejendommen ned, og bygge nyt. Efter købet fandt vi så ud af, at det kræver en landzonetilladelse, fordi det har været et landbrug, og sagsbehandlingstiden på landzoneadministrationen er helt op til 8 måneder! Så nu skal vi vente mindst et halvt år på tilladelsen, før vi overhovedet kan begynde at bygge. Surt!


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *